2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Išbandžiau | "Lumene" Bright now Vitamin C serumas sausai odai


"Lumene" Bright now Vitamin C serumas sausai odai, 30ml, kaina apie 15-20 eur, pirkau pigu.lt su nuolaida - stiklo buteliukas su dozatoriumi, tad patogu išspausti serumą. Buteliukas įpakuotas kartono dėžutėje, kamštelio neturi. Priemonė dvifazė - aliejus ir vandeninga fazė, prieš naudojant reikia suplakti, tada jos susimaišo ir galima tepti ant veido. Kvapas man primena citrusus, persikus, gaivus ir malonus uoslei. Priemonė greitai geriasi į odą, jei tepamas mažesnis kiekis. Didesnis kiekis gali gertis ilgiau ir palikti riebumo pojūtį. Veidui tepti man užtenka maždaug trijų lašų. Serumas yra skystas.


Mano nuomonė:

Gamintojas labai gražiai aprašo savo priemonę. Sudėtis taip pat itin draugiška odai - be parabenų, puiki kombinacija kelių rūšių aliejų. Priemonė lengvai naudojama, daugiau patepus jaučiasi, kad tai aliejinga konsistencija. Ant veido tepasi švelniai, gan greitai geriasi. Tačiau naudodama šią priemonę, įspūdingesnių pokyčių nepastebėjau. Tiesiog paprastas serumas, kaip iš tokios priemonės su vitaminu C tikėjausi gerokai daugiau.

Pliusai: be parabenų, sudėtyje aliejai, patogi pakuotė, kaip už serumą ne per didelė kaina.

Minusai: nepajutau matomo rezultato.

Ar rekomenduočiau? Nei taip, nei ne.

Ar pirkčiau dar kartą? Ne.

Suplaktas serumas:



Gamintojo informacija;

Visiems odos tipams. 20+ amžiui.

Apsaugokite odą nuo pirmųjų senėjimo požymių pasitelkusios Arktinių tekšių galias. Tekšės išsiskiria itin dideliu antioksidantų ir vitaminų kiekiu. Visa šių uogų galia sutelkta LUMENE BRIGHT NOW VITAMIN C produktų linijoje.

Stebuklingieji ingredientai: arktinių tekšių sėklų aliejus saugo odą nuo senėjimo, augaliniai steroliai stiprina natūralią odos apsaugos sistemą. Vitaminas A saugo nuo laisvųjų radikalų ir neigiamo aplinkos poveikio (UV spindulių, teršalų, cigarečių dūmų ir kt).

Vitaminas C skaistina odą, gerina kolageno gamybą. Arktinių tekšių nektaro (skystoji tekšės dalis) sudėtyje yra fenolio rūgščių, flavanoidų, kurie saugo odą nuo ankstyvojo senėjimo, greitina odos natūralų „apsivalymo“ nuo negyvų ląstelių procesą.

Šis serumas – tai bioaktyvių aliejų kompleksas, išsiskiriantis didele antioksidantų, gaunamų iš Arktinių tekšių ir spanguolių sėklų aliejų, ir Vitamino C koncentracija. Todėl serumas maitina ir gaivina sausiausią odą. Suteikia jai lygumo, mažina raukšleles, kurios atsiranda dėl odos dehidratacijos.

Sudėtyje esantis itin retos formos vitaminas E (gaunamas iš spanguolių aliejaus) yra 40-60 kartų stipresnis antioksidantas nei įprastinis vitaminas E. Jis saugo nuo neigiamo saulės poveikio, atstato odos drėgmės balansą, saugo nuo išankstinio senėjimo. Pantenolis drėkina, saugo, minkština ir ramina odą.

Naudojimas: prieš naudojimą gerai supurtykite. Tepkite prieš dieninį arba naktinį kremą.
Be parabenų.

Serumo sudėtis.


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą