2017 m. vasario 26 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Margarita" namų SPA rinkinys rūpestingoms rankoms


Sveiki mielieji, čia pat ir kalendorinis pavasaris, o man teko savaitę prasirgti, link pavasario matyt ir imunitetas gerokai pasilpo, kad taip greitai pasidavė virusui. Dabar lyg ir viskas gerai, belieka atsistatyti ir su naujomis idėjomis grįžti pildyti tinklaraštį. Šįkart apžvalga apie "Margarita" rinkinį rūpestingoms rankoms, kurį drąsiai rekomenduoju.


"Margarita" namų SPA rinkinys rūpestingoms rankoms, 3x75ml, kaina iki 10 eur - trijų buteliukų rinkinys supakuotas į aksominį pojūtį liečiant sukeliančią dėžutę su dailiais apipavidalinimais, dėžutė tekstais ar kita informacija nėra perkrauta. Dėžutė pakankamai tvirta. Trys buteliukai yra identiško plastiko, atkemšamais kamšteliais, kas priemonės naudojimą padaro itin patogų.

Informacija ant dėžutės apie trijų žingsnių namų SPA rankoms:


Trijų priemonių sudėčių sąrašas:



1 žingsnis: rankyčių minkštinimas. Šiam etapui naudoju tirštą minkštinamąjį kremą su gaiviu spanguolių aromatu. Ištepus kremą ant rankų, rankos pasidaro blizgios,slidžios ir minkštos. Su šiuo kremu išbūnu apie 5-10 min.


2 žingsnis: rankyčių šveitimas. Nuotraukoje žemiau galite matyti kaip blizga ranka ir nagučiai, ištepti minkštinamuoju kremu. Šio kremo nenuplovus pilu ant rankų šveitiklį su spanguolių sėklomis, ir imu kruopščiai trinti delnus, tarpupirščius, odeles apie nagus, man tai tampa savotišku, itin maloniu masažu, ypač mėgstu delnus trinti vieną į kitą, neapsakomas jausmas, kai grūdeliai rankas masažuoja. Kai procedūra baigta, nusiplaunu rankas vandeniu. Nusausinus rankos tebekvepia spanguolėmis ir yra švelnios.


3 žingsnis: rankyčių drėkinimas. Paskutiniame žingsnyje tepu drėkinamąjį kremą su spanguolių ekstraktu ir avižų pieneliu. Į rankas pilnai susigeria per maždaug 5 minutes, svarbu nepadauginti, bet kremas nėra labai riebus, tik tirštokos, spanguolėmis kvapnios konsistencijos. Šį kremą kartais naudoju tiesiog prieš miegą, praleisdama pirmuosius žingsnius.

Atradau, kad 3 žingsnio kremukas yra identiškos sudėties "Margarita" ekologiškam rankų  kremui su avižų pieneliu ir spanguolių ekstraktu, kuris man taip pat labai patinka, kad jo sudėtyje saugūs ir ekologiški ingredientai, puikus susigėrimas į rankas, geras drėkinimas. Vasarą šios priemonės man bus mėgstamiausios.


Mano nuomonė:

Esu sužavėta šio rinkinio, tai išties SPA ritualas namuose. Labiausiai patiko 2-ojo žingsnio procedūra, kai rankytes šveičiau mažais grūdeliais, gavosi kaip masažas. Mielai šį rinkinį įsigysiu dar kartą, be to, šis rinkinys puiki idėja dovanoti. Tikiuosi tai nebuvo riboto leidimo rinkinys, nes tokiems SPA ritualams šie buteliukai reikalingi tiek žiemą, tiek vasarą :)

Pliusai: Spanguolių kvapas, suderinta žingsnių programa rankų priežiūrai, viename rinkinyje - du kremai ir šveitiklis, jaučiamas priemonių poveikis.

Minusai: Spėju, kad greičiausiai pasibaigs šveitiklis...

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip. O jei dar atsirastų ir kitokių SPA rinkinių plaukams, rankoms, pėdoms, aš mielai juos įsigyčiau, "Margarita" :)


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą