2017 m. gruodžio 26 d., antradienis

"Douglas" advento kalendorius / 3 dalis

Mieli tinklaraščio skaitytojai, sveikinu visus sulaukus gražiausių metų švenčių - Kalėdų. Linkiu daug svajoti, turėti vilties ir niekada nepasiduoti gyvenimo verpetuose. 

O aš šiandien publikuosiu jau paskutinį įrašą apie Advento kalendoriaus radinius, pasidalinsiu bendra nuomone apie šį kalendorių.

17 diena - juodas akių pieštukas, 2 g.


18 diena - plaukų gumytė.


19 diena - rankų kremas "Toffee Apple", 10 ml.


20 diena - medinės lazdelės manikiūrui.


21 diena - nagų poliravimo dildė.


22 diena - kūno pienelis (pasikartojo antrą kartą, nebuvo šios linijos šveitiklio, nors buvo parašyta, kad bus).


23 diena - "Douglas" nagų lakas, 74 - Heart break.


24 diena - "Douglas" juodas blakstienų tušas, 9 g.


Iš kalendoriaus išpakuotos visos dovanėlės ir su kalendoriumi tenka atsisveikinti. Šiame kalendoriui didelis minusas, kad jis pats didelis ir užima daug vietos, tačiau viduje daug tuščios vietos. Išardžius pasimatė, kiek dėžutėje buvo vietos dovanėlėms ir kiek tuščios. Šiuo atveju geriau plokščias kalendorius, nei toks.

Ar man patiko šis "Douglas" kalendorius? Labiau patiko pats procesas išpakuoti kasdien po dovanėlę, nes iš tikrųjų tai tikrai ne viską panaudosiu, kas jame buvo. Tačiau verta buvo sumokėti 20 eurų už malonią emociją viso advento laikotarpiu :) Labai norėčiau kitais metais savo artimiausiems žmonėms padovanoti po galimybę patirti tokį kiekvienos dienos atradimo džiaugsmą, kokį patyriau aš, tik šįkart kalendorių padaryčiau aš pati, kad visos dovanos būtų naudojamos :)

Ankstesnis Advento kalendoriaus turinys:

"Douglas" advento kalendorius / 1 dalis ;

"Douglas" advento kalendorius / 2 dalis .
* Tai ne reklaminis įrašas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą