2018 m. gruodžio 9 d., sekmadienis

2018 metų pabaigtukai / empties | II dalis

Sugrįžtu su antruoju įrašu apie šių metų pabaigtus produktus, kviečiu skaityti.


"Giorgio Armani Si Passione" mėginėlis - labai patiko kvapas, moteriškas, gerai išsilaiko, įsigyčiau ir pilno dydžio kvepalų buteliuką.
Rūšiavimas - popierius, buitinės.

"Puma" Urban Motion tualetinis vanduo, 90ml - kaip ir rašiau, tai vieni mėgstamiausių mano kvepalų, kurių aromatas malonus ir dar ilgokai išsilaiko. Gaila, kad jų pirkti neberandu..
Rūšiavimas - stiklas.


"AA Natura Med" pienelis-makiažo valiklis 3in1, 200ml, 3,59 eur - mėgstama priemonė, kurią esu aprašiusi. Produktas tinkamas jautriai odai, neerzina akių, malonu naudoti. Rekomenduoju mėgstančioms pienelio tipo makiažo valymo priemones. Pastebėjau, kad pabrango. Šiuo metu naudoju "Nivea".
Rūšiavimas - plastikas.
"Loreal" micelinis vanduo normaliai sausai, jautriai odai, 400ml, kaina apie 9 eur - nieko blogo nepastebėjau, akių ir veido neerzino, nesausino. Švariai nuvalydavo veidą.
Rūšiavimas - plastikas.


"Studio Essem Hair" antakių ir blakstienų dažai, rudi ir juodi (2vnt.), 3,39 eur - niekas nesikeičia mano antakių dažymo rutinoje, ir šiuos dažus vis dar naudoju, vis dar nenuvylė. Dažo ryškiai, apsiplauna maždaug per dvi savaites, kas tiek laiko ir dažau, mane tai pilnai tenkina. Rekomenduoju norinčioms antakius dažytis namie, tai paprasta ir neužima daug laiko. Dažų indelyje maišau rudą su juoda.
Rūšiavimas - popierius, plastikas ir buitinės.

"Biocell" drėkinanti veido kaukė su hialurono rūgštimi, 3,49eur - kažkodėl ši kaukė nebetinka mano veidui, ją užsidėjus veidą ėmė perštėti, tad labai greitai nusiėmiau. Nebekartosiu, nes pasiskaičiau internete apie sudėtį, tai tiesiog neverta išleistų pinigų visiškai. Verčiau investuoti į gerą aliejuką.
Rūšiavimas - plastikas, buitinės.


"Vichy" Mineral 89 kasdieninis serumas, mėginėlis - labai patiko naudoti, nes konsistencija lengva, greitai susigeria. Be silikonų, parabenų, dažiklių, kvėpiklių, alkoholio. Įsigyčiau ir pilno dydžio produktą.
Rūšiavimas - plastikas

"Cien" Tropical Summer Sweet pineapple lūpų balzamas, 4,8g, kaina iki 1eur - lūpas drėkino, skaniai kvepėjo. Retais kartais kartočiau, nes lūpoms reikia rimtesnės priežiūros.
Rūšiavimas - plastikas.

"Sebamed" apsauginis lūpų balzamas (3vnt), 3,19 eur, 4,8g - galiu pasakyti, kad tai mano mėgstamiausia lūpų priežiūros priemonė. Maitina, drėkina, su SPF 30, vitaminu E, neturi įkyraus kvapo. Rekomenduoju.
Rūšiavimas - plastikas

"Biocos" rožių kremas, mėginėlis - nepatiko dėl riebumo pojūčio, kuris likdavo išsitepus veidą, nes kremas tikrai labai riebus, tad viso nesunaudojau.
Rūšiavimas - buitinės.

"Alma K" apsauginis drėkinantis rankų kremas, mėginėlis - rankas drėkina, greitai susigeria, naudočiau ir pilno dydžio priemonę.
Rūšiavimas - plastikas.

"Treets Traditions" dušo želė, mėginėlis - labai patiko levandų kvapas, priemonė nesausino odos, buvo malonu naudoti. Konsistencija skystoka, skaidrios gelinės tekstūros.
Rūšiavimas - plastikas.


"Essence" Lash Princess blakstienų tušas (3vnt.), 3,79 eur - labai sunku rasti, kas galėtų pakeisti šį blakstienų tušą, net anksčiau naudotas Maybelline jam neprilygsta. Svarbiausia, kad kaina nedidelė, bet produktas itin kokybiškas ir blakstienos tampa tobulos. Rekomenduoju išbandyti.
Rūšiavimas - buitinės.

"Himalaya Herbals" prausiklis problemiškai odai, 15ml - nors ir be muilo, bet man sausindavo oda, todėl priemonę naudojau tikrai vangiai, nepirkčiau pilno dydžio produkto.
Rūšiavimas - buitinės.

"Biocos" hialurono želė veidui ir paakiams, 10ml, 8,10 eur - iš pradžių labai patiko mano veido odai - ji jautėsi sudrėkinta, priemonė greitai susigerdavo. Vėliau pradėjau jausti veido odos tempimą, patepus būdavo labai nemalonu, tad naudoti nustojau. Priemonė tikrai negalėjo būti sugedusi, tad nežinau kodėl mano oda taip reagavo. Nekartosiu.
Rūšiavimas - buitinės.

"Nivea" universalus kremas, 30ml, 1,12eur - jau kelintas kartas kaip nesunaudoju visos pakuotės, nors anksčiau ji likdavo tuščia. O visa tai yra todėl, kad pasikeitė mėgstamiausi produktai, vartojimo įpročiai. Manau, kad greitu laiku jo nekartosiu, nes ir naudodavau dažniausiai žiemą, tačiau oda įnoringa ir kremas nebepateisina lūkesčių.Rūšiavimas - buitinės.


"Clea" drėgnos servetėlės, 15vnt. - naudojau darbe rankoms ir dulkėms valyti, neišdžiūvo, sandariai užsidarydavo. Labai patiko kompaktiška pakuotė. Kažkaip dabar sunku rasti mažesnio kiekio drėgnas servetėles, o kartais didelio pakelio net ir nereikia arba pakuotė nėra kompaktiška.
Rūšiavimas - plastikas.

"Bella" drėgnos servetėlės, 10 vnt. - net nespėjau panaudoti, nes išdžiūvo....
Rūšiavimas - plastikas, buitinės.

"Iki" ir "Cento" vatos pagaliukai - patogūs naudoti, nedideli.
Rūšiavimas - plastikas.


"Zewa" Softis mentolio nosinės - nuvylė, kad labai greitai išgaruoja kvapas, seniau taip nebūdavo.
Rūšiavimas - plastikas.

"Cien" vatos diskeliai (3vnt.), 140vnt., 1eur - kokybiški, patogūs naudoti vatos diskeliai.
Rūšiavimas - plastikas, buitinės.


"Cotonet" vatos diskeliai, 120 vnt., (2vnt.), iki 1 eur - labai švelnūs ir minkšti, neerzina.
Rūšiavimas - plastikas.

"Jean Carol" vatos diskeliai, 70 eur - nelabai patiko, nes tarp normalaus dydžio diskelių buvo ir apkarpytų mažesnių, brokuotų.
Rūšiavimas - plastikas.

Ankstesni įrašai:

2018 metų pabaigtukai / empties | I dalis
P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Facebook
Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą