2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

Šiais metais įsigytos knygos (iki dabar)

Tariu sveiki visiems, kurie skaito mano tinklaraštį. Šiame įraše noriu parodyti kokias knygas pirkau šiemet iki dabar. Esu fanatiška nuolaidų knygoms medžiotoja ir man kažką geresnio pamačius, tomis nuolaidomis užpildomos visos dienos mintys :D tad gali visko būti, kad šie metai paipildys dar keliomis knygomis, nors jau save tikrai riboju, juk visa tai reikia, ką įsigiju, ir perskaityti..



Taip taip, knygų kupeta siekia ir ketvirtąjį rašomojo stalo stalčių... Ir dar, "Silva rerum III" pamiršau pridėti prie krūvos, tad teko fotografuoti atskirai.

Knygos:

"Mielas draugas" - šiuo metu skaitoma ir beveik baigta, įsigyta "Vagos" knygyne už 9,99lt
"Šviesa lange" - pirkta per maximos -30proc akciją. Kainavo apie 10lt. Labai gera autorė, romanai visada intriguojantys. Ši trečioji autorės knyga, dar reikės paieškoti ir antrosios, nes pirmoji ir turima ir skaityta.
"Brangutis" - įsigyta per knygos.lt blitz akciją už 2,99lt
"Obuolių sėklų skonis" - knygos.lt 4,99lt
"Didysis Getsbis" - knygos.lt blitz akcija 4,99lt
"Nukarūnuoti karaliai" - knygos.lt , vėl kažkokia akcija buvo 14,99lt. Perskaityta, labai patikusi, laukite atsiliepimo tinklaraštyje.
"Raganų valandos" - knygos.lt išpatdavimas 14,99lt, turėtų būti išleista ir antroji dalis šios knygos.
"Laimingoji kurtizanė" - per atsitiktinumą ją radau, kai buvo tik papildyta mažais likučiais, labai jos norėjau, tad stvėriau iškart, knygos.lt išpardavimas 6,99lt
"Ana Karenina I" - pirmoji dalis pirkta su -50proc klasikos knygoms, knygos.lt, kainavo apie 20lt
"Ana Karenina II"- knygos.lt išpardavimas, kaina tik 9,99lt.
"Laumės vaikas" - ižpardavimas knygos.lt 7,99lt, laukia ir tęsinys...
"Vintažinis romanas" - pirkau "Vagos" knygyne su nuolaida, taip pat labai norėta, kainavo 26,99lt
"Kaip sveikai gyventi 150 metų" - knygos.lt , kai buvo (ir šiuo metu yra iki pirmadienio) -20proc visoms knygoms. Puiki akcija, kai galima įsigyti knygų, kurioms akcijos labai retos arba niekad nedaromos. Kainavo 24,72lt.
4 kulinariniai žurnalai albumai - labai liūdžiu, kad neturiu pirmojo numerio, tačiau susipirkau visus kitus, jie puikiai įkvepia kulinariniams atradimams ir eksperimentams virtuvėje. Du žurnalai pirkti pilna kaina, o kiti du knygos.lt po 15,99lt, kai buvo -20proc akcija, apsimoka :)
"Silva rerum III" - turiu visas tris dalis, valio. Ši pirkta pasirodymo pradžioje, ir panaudotas -10lt nuolaidos kodas knygos.lt, kainavo 30,71 lt.

Štai tiek mano pirkinukų, linkiu gero sekmadienio vakaro ir darbingos naujos savaitės :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą