2015 m. lapkričio 10 d., antradienis

Essence riboto leidimo kolekcija "Winter?Wonderful!"

Esu labai laiminga, nes pirmą kartą gavau galimybę savo tinklaraštyje paskelbti itin kokybiškas Essence riboto leidimo kolekcijos "Winter?Wonderful!" nuotraukas. Tikiuosi tai ne paskutinė galimybė :)

Visos kolekcijos mini pristatymas :

Gražuole, lauke jau šalta! Su naujaja išskirtine kolekcija „winter? wonderful!“, Essence šildys žiemos gerbėjų širdis nuo 2015 metų gruodžio vidurio iki 2016 metų sausio. Net jei jūs ir nesate žemos temperatūros gerbėjos, tikrai kolekcijoje rasite daug priemonių, kurios pasaldins šalčiausią metų laiką. Ledinės žiemos spalvos, tokios kaip balta, mėlyna ar pilka draugauja su šiltais nude tonais, tokiais kaip rožinė ar šviesi abrikosinė, kurios kartu kuria nuostabius spalvų derinius. Gražūs žiemos etiudai susideda iš keturių nagų lakų su įvairiais efektais, tokiais kaip „matinis“ ar „cukruotas“. Taip pat lūpų aliejais su subtilia spalvų gama nuo šviesios iki ryškios rožinės. Riboto leidimo rankų balzamas palepins sausas rankas, o kristalo formos šildanti mini pagalvėlė užtikrins, kad rankos išliktų ne tik gražios, bet ir šiltos. Sveikos atvykusios į žiemos karalystę su essence!

 Kolekcijos produktai :

Essence winter? wonderful! – akių šešėlių paletė, „01 all ice on me!“. Kaina apie 4,29 €

Essence winter? wonderful! – akių ir vandens linijos pieštukai, „01 cold as eyes“ ir „02 eye candy“. Kaina apie 2,19 €

Essence winter? wonderful! – lūpų balzamas, „01 the eternal ice“. Kaina apie 2,19 €



Essence winter? wonderful! – su atspalviu ir aliejumi, aliejai lūpoms dabar labai madingi – jie maitina lūpas, o dėl vertingų ingredientų padaro jas nuostabiai minkštas, „01 if kisses were snowflakes…“ ir „02 ...I'd send you a blizzard“. Kaina apie 3,39 €

Essence winter? wonderful! – skaistalai, „01 winter kissed cheeks“. Kaina apie 3,39 €

Essence winter? wonderful! – nagų lakai, „01 the frosted“, „02 the semi matt“, „03 the iced“ ir „04 the crystallized“. Kaina apie 1,99 €





Essence winter? wonderful! – viršutinis nagų lako sluoksnis Tarsi ledas. Viršutinis nagų lako sluoksnis su blizgiomis dalelėmis sukurs nuostabų ledinių nagų efektą. Naudojamas su bet kokios spalvos nagų laku viršutinis sluoksnis suteiks nagams blizgesio bei šaltumo, primenančio ledo paviršių, „01 a winter's tale“. Kaina apie 2.19 €

Essence winter? wonderful! – rankų balzamas, suteiks rankoms minkštumo bei elastingumo, net tada, kai temperatūra bus žemiau nulio,  „01 you melt my heart“. Kaina apie 2,19 €

Essence winter? wonderful! – plaukų gumytės su bumbuliukais, „01 it's so fluffy!!!!“. Kaina apie 1,69 €

Kolekcijos produktai, kurių pas mus parduotuvėse nebus :



Mano nuomonė :

~Kas pirmiausiai krito į akis, tai pakuotės, kurios it šaltuko raštais išpaišytos, juk pamenat, kaip per didžiausius šalčius ant langų galima rasti įvairiausius ledo piešinius, tad manau "Essence" mėgino juos atkartoti, ir išties manau, kad jiems puikiai pavyko ;) 
O ko aš norėčiau?
~Man labai patiko šešėlių paletės spalvos, ir ypač norėčiau išbandyti rožinę su ruda, man atrodo, kad turėtų atrodyti puikiai. Tik įdomu kaip spalvų pigmentacija.
~Baltos spalvos akių linijos pieštuką būtinai įsigysiu, kad pabrėžčiau apatinio voko vandens liniją, tai mano dideles akis padarys dar didesnes :))
~Lūpų balzamais jau esu apsirūpinusi, tad šis produktas nėra aktualus, tik įsivaizduoju, kad jis ant lūpų atrodys kaip bespalvis blizgis.
~Aliejus lūpoms su spalva, tai jau kažkas įdomaus, gelsvojo nesirinkčiau, bet rožinis gal ir patiktų, bet kol kas manau, kad be jo apsieisiu :)
~Skaistalų šalto atspalvio rožinė manau puikiai atkartotų speigo paliestus žandukus. Spalva primena mano žandukus po intensyvių pasivaiksčiojimų žiemą :))
~Iš nagų lakų nei vienas per daug nekrinta į akis.
~Tačiau viršutinio sluoksnio labai noriu, jame gausu baltų, žalsvų, melsvų, gelsvų blizgučių, tad kasdieninį manikiūrą paverstų tikrai išskirtiniu :)
~Rankų balzamo pakuotė tokia jauki, neapkrauta, kad tiesiog privalu jį turėti.. o kiekis net 100ml.
~Plaukų gumytės- žaidimams lauke; taip ir įsivaizduoju save su dviem išlindusiom kasytėm su bumbuliukais, nusmukusia kepure ir įnirtingai statančią senį besmegenį. Visai kaip vaikystėj :))

Štai tokia Essence žiemos kolekcija. Smalsu, kas Jus sudomino, pasidalinkite komentaruose :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą