2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Išbandžiau | Iwostin Sensitia drėkinantis kremas


Labas rytas merginos, šiandien noriu pakalbėti apie savo itin pamėgtą drėkinantį veido kremą. Ant pakuotės nėra nurodyta ar veidui ar kūnui skirta, tad naudojau veidui, bet manau tinkamas visam kūnui.

Iwostin Sensitia drėkinantis kremas, 75ml, kaina iki 10eur, Iwostin pakeitė pakuotes į patogesnes, atkemšamas, pas mane dar atsukama kamšteliu. Galima įsigyti vaistinėse. Skirtas jautrios ir alergiškos odos priežiūrai.
Sudėtyje nėra kvapniųjų medžiagų, dažiklių, hipoalerginis, dermatologiškai patikrintas.

Gamintojo informacija

Kremas yra baltos skystokos konsistencijos, susigeria gan greitai, tepant jaučiamas švelnumas, kvapas neerzinantis, švelnus. Produktas skalsus, užtenka žirnio dydžio veidui patepti.
Kodėl man patiko šis kremas, nes skirtas jautriai odai, ir drėkina puikiai, sudėtyje yra vitamino E ir vynuogių kauliukų aliejaus, vakare pasitepus, ryte nubudus jaučiamas malonus odos jausmas - drėgmės kupina, atsigavusi oda.
Pliusai - nealergizuoja, be kvapiklių, be dažiklių, tinka jautriai odai, maloniai drėkina
Minusai - sudėtyje yra parabenų, atsukamas kamštelis, nėra SPF filtrų.

Ateityje visgi rinkčiausi kremą, kuriame būtų bent šiek tiek SPF, nes saulė kasmet vis pavojingesnė, o odą saugoti būtina.

Produkto sudėtis
*Produktas laimėtas Camelia konkurse, tačiau įraše pateikta tik mano asmeninė nuomonė, ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą