2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Išbandžiau | Garnier Fresh Essentials valomasis pienelis


Garnier Fresh Essentials valomasis pienelis, 200ml. dažnai būna akcijos, apie 4-5eur - pakuotė stipraus plastiko, patogi, atkeliamu, tvirtai užsidarančiu dangteliu. Produktas skystas, baltos pienelio spalvos. Kvapas neerzinantis, neaiškus.


Akių makiažo nuvalymui labiausiai mėgstu naudoti pienelius, bet ši priemonė visai nepateisino mano lūkesčių ir to, kas rašoma etiketėje. Šis produktas tikrai nenuvalys vandeniui atsparaus tušo, paprastą - taip, bet jei pateks į akis - grauš, tad jautrių akių savininkėms naudoti nerekomenduočiau. Ir dar, pienelis palieka lipnią plėvelę, kurią norisi nusivalyti, ar bent jau nuplauti vandeniu, tad priemonė ne itin tinkama greitam makiažo nuvalymui.

Verdiktas toks, kad šios priemonės tikrai nekartosiu, o jos išbandymui turėjau užtektinai : net 2 (!) buteliukus, pirktus su itin gera kaina, tad naudojimas buvo tam, kad sunaudoti. Su gera akcija priemonė itin pigi, tačiau kokybės priemonėje, deja, nerasta.

Gamintojo informacija

Garnier pienelio sudėtis

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą