2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Išbandžiau | "Palmer's" kakavos sviesto rankų kremas


"Palmer's" kakavos sviesto rankų kremas, 60g, kaina "Eurokos" parduotuvėse 3,99eur (su nuolaida įsigijau už 2,79eur) - tvirtoko plastiko pakuotė su atkemšamu kamšteliu, viduje itin tiršta priemonė, baltos spalvos, kvepianti kaip kepiniams perkama karti ir ne itin skani kakava. Be kvapiklių, be parabenų.

Kremas itin tirštas, ir nepatikėsite, koks geras šio kremo įsigėrimas. Žemiau galite matyti, kiek kremo išspaudžiu ir viskas labai puikiai į rankas susigeria. Žinoma, ne iš karto. Vis patrinu rankas ir kremas per maždaug 5 minutes pilnai susigeria (mažesnis kiekis dar greičiau įsigertų). Truputį lieka lipnumas, tačiau net darbe juo tepuosi, tas lipnumas visiškai netrugdo kaukšėti klaviatūra ar sklaidyti dokumentus. Tikrai nesitikėjau, kad toks įspūdingas šis kremas bus. Manau turiu savo favoritą žiemos laikotarpiui. Jis net šalčio alergiją ant mano dešinės rankos krumpliukų nuėmė, Tad tikrai rekomenduoju.


Pliusai: pakankamai greitai įsigeria, tirštas, galima tepti ir daugiau ir mažiau, nelieka įkyraus lipnumo jausmo, puikiai maitina rankas, be kvapiklių, be parabenų, patogi pakuotė įsidėti į rankinę.

Minusai: specifinis kakavos kvapas, tirštumas - kremas lieka ant dangtelio vidaus, priemonė greitai baigsis, nes maža pakuotė.

Ar rekomenduočiau? Tikrai taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip. Lapkričio mėnesį "Eurokos" parduotuvėse akcija kai kurioms "Palmer's" priemonėms, tad manau įsigysiu dar vieną buteliuką šio kremo.

Gamintojo informacija:


Sudėtis:

Water (aqua), urea, cetearyl alcohol, theobroma cacao (cocoa) extract, glyceryl stearate, glycerin, mineral oil (paraffinum liquidum), cetyl alcohol, petrolatum, propylene glycol, dimethicone, theobroma cacao (cocoa) seed butter, hydroxyethylcellulose, tocopheryl acetate, cetearyl ethylhexanoate, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed oat protein, stearalkonium chloride, phenoxyethanol, behentrimonium metosulfate, butylene glycol, methylisothiazolinone.

Dėl tirštos konsistensijos kremas lieka ant vidinės dangtelio pusės.


Šis kiekis kuo puikiausiai įsigeria į sausas rankas - jos lieka švelnios, pamaitintos (žinoma užtenka ir pusės kremo kiekio švelnių rankų efektui).


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą