2016 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Išbandžiau | "Himalaya Herbals" veido prausimo želė su nimbamedžių ekstraktu


"Himalaya Herbals" veido prausimo želė su nimbamedžių ekstraktu, 15ml, mėginukas (radau žurnale) - skaidraus plastiko pakuotėje su atsukamu kamšteliu patalpintas žalsvo atspalvio, gelinės konsistensijos prausiklis, kuris yra skalsus, tirštas, kvepiantis savotiškai, lyg žolelėmis. Skirtas normaliai - riebiai odai.
Be: ftalatų, parabenų, SLS/SLES, muilo.
Netestuota ant gyvūnų.

Labai patogus mini buteliukas, o jame itin skalsi priemonė, vos žirnelio užtenka ant veido valymo kempinėlės, kad gražiai nuprausčiau veidą. Po prausimo odos netempia, nedirgina. Oda daug geriau pasisavina kremus. Gal kiek greičiau nusitrina dažais dažyti antakiai.
Kas mane išgąsdino, kad KosmetikosDNR ne itin teigiamai atsiliepia apie šį produktą. Tad jo kasdien nenaudoju.

Pliusai: skalsus, gerai nuprausia veidą, be ftalatų, parabenų, SLS/SLES, muilo, netestuotas ant gyvūnų.

Minusai: ingredientai sudėtyje gali sausinti veidą,

Ar rekomenduočiau? Taip, ypač spuoguotai odai dėl prausiklio antibakterinių savybių.

Ar pirkčiau dar kartą? Manau, kad pilnos pakuotės nepirkčiau. Vien dėl sudėties.

Sudėtis:




Gamintojas apie prausiklį:

Skirtingai nei muilas, prausimosi želė nesausina odos. Nimbamedis, kuris gerai žinomas dėl savo antibakterinių savybių, naikina odos problemas sukeliančias bakterijas. Kartu su ciberžole saugo nuo spuogų ir inkštirų atsiradimo. Oda tampa švari, švelni ir gaivi.

Savybės: Valo, drėkina, atgaivina odą, pašalina riebalų perteklių. Nimbamedis turi antibakterinį poveikį, kartu su ciberžole saugo nuo inkštirų ir spuogų atsiradimo. Oda tampa švelni ir lygi.

Naudojimas: Švelniai masažuodami, ištepkite veidą žele su nimbamedžiu. Nuplaukite ir nusausinkite odą. Naudoti du kartus per dieną. Po to rekomenduojama vartoti Himalaya Herbals drėkinančius losjonus.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą