2018 m. sausio 29 d., pirmadienis

Išbandžiau | "Sebamed" drėkinamasis veido kremas su 2 proc. vitamino E


"Sebamed" drėkinamasis kremas su 2 proc. vitamino E, 50 ml, kaina apie 6 eurus be akcijos - kremo tūbelė įpakuota į kartono dėžutę, dėžutėje taip pat yra skrajutė, kurioje aprašomi kiti "Sebamed" produktai. Kremo pakuotė nedidelė, patogi, pagaminta iš balto plastiko su atsukamu kamšteliu. Kremas baltos spalvos, kvepia specifiškai, bet nerzina, nes visai malonus kvapas, konsistencija tiršta, tad kremą patogu dozuoti, niekada neišbėga per daug, kremas skalsus, užtenka ilgam.

Mano nuomonė:

Tai pats geriausias kremas kokį tik esu atradusi skirtą jautriai odai, net ir linkusiai į spuogus. Visai neseniai šio kremo nusipirkau jau trečią pakuotę, tad jis tampa tokia pat kasdienybės dalimi kaip laiko patikrinti antakių dažai ir "Margarita" pėdų kremas. 
Dažniausiai kremą tepu vakarais, užtenka išspausti maždaug didesnės pupelės dydžio juostą ir pilnai užtenka visam veidui ir daliai kaklo, kremas gerai susigeria, pradeda drėkinti ir maitinti veido odą. Pastebėjau, kad esant spuogeliams, pasitepus kremu spuogeliai greičiau nunyksta, būna mažesnio dydžio. Kremas skirtas jautriai odai, todėl man tai yra labai svarbu, nes kartais mano oda parodo savo kaprizus iškeldama spuogus ar raudonį. 
Kremas yra nebrangus ir tikrai kokybiškas. Jį įsigyti galima vaistinėse.

Pliusai: Skalsus; greitai susigeria; nelieka riebumo pojūčio ant veido; nuramina odą ir padeda kovoti su pavieniais spuogais, nuramindamas sudirgusią odą ir sumažindamas uždegimą; puikiai maitina ir drėkina odą; nebrangus; skirtas jautriai odai; be parabenų.

Minusai: Atsukamas kamštelis; palieka blizgesį ant odos.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip.


Gamintojo informacija:


Kremo sudėtis:




Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Facebook
Instagram

1 komentaras: